سازمان حج و زیارت استان آذربایجان شرقی

تاریخ: 19 فروردین 1393

بازید مدیر حج و زیارت استان آذربایجان شرقی از آشپزخانه قحطانی مکه

حجت الاسلام مشهوری مدیر حج و زیارت استان آذربایجان شرقی از آشپزخانه قحطانی مکه بازدید و از نزدیک در جریان روند کار و نحوه پخت غذا و ارائه خدمات به زائرین بیت الله الحرام قرار گرفت.

در مکه مکرمه دو باب آشپزخانه مرکزی وجود دارد که یکی از آنها قحطانی بوده و روزانه پخت 11000 پرس غذا برای نهار و 10000 پرس غذا برای شام را عهده دار بوده و با نهایت تلاش و جدیت مدیر آشپزخانه، آشپزها و عوامل خدماتی در حد مقدورات بهترین کیفیت پخت غذا ارائه می شود.


لازم به ذکر است به برکت جمهوری اسلامی ایران و تلاش و همت مدیریت مسئولین سازمان حج و زیارت ارائه خدمات و سرویس غذای گرم برای زائرین جمهوری اسلامی ایران به صورت عالی و منحصر به فرد انجام می گیرد و گوشت تازه و گرم گوسفندی و مواد خام درجه یک در آشپزخانه ها مورد استقاده قرار می گیرد. هیچ کشوری غیر از جمهوری اسلامی ایران توان این کار را ندارد که علی رغم حجم بالای اعزام زائرین به عربستان که در حال حاضر حدود 45000 زائر در عربستان وجود دارد خدمات مسکن و ایاب و ذهاب و تغذیه در حد بسیار خوب و مطلوبی برای زائرین ارائه می شودکه در نظرسنجی زائرین عزیز این مطلب کاملا مشهود می باشد.